Tisztelt Mindenki!     (2020/05/05. II.)

 1. Ismereteim szerint mindenki egészséges és várja az idény folytatását. Egyeztettem Janival és május közepétől szervezünk ugrást Matkópusztán!
 2. A kijárási korlátozások egyértelműen lehetőséget adnak a szabadidős sportokkal kapcsolatos „edzésekre”. Ejtőernyőzéssel kapcsolatban (egyenlőre) még csak németországi elképzeléseket ismerem, hazai koncepcióról nem tudok. Valószínű, hogy ugróterületek már a hétvégére is szerveznek ugrási lehetőséget, ezért kérnék mindenkit a megfontolt „kezdésre”. Ilyenkor tömeg szokott lenni, kapkodás és elfeledkeznek arról az ugrók, hogy hosszabb időt hagytak ki és nem ott folytatják, ahol abbahagyták, gyakoribb a baleset.
 3. Az ugrás megkezdéséhez szüksége van mindenkinek ismeretfelújító vizsgára, illetve érvényes felszerelése. Kérem, nézzétek meg, hogy az ejtőernyős felszerelésetek minden fő eleme rendelkezik-e érvényes tanúsítvánnyal, illetve tok-heveder biztosítással. Amennyiben nincs, úgy tudunk kötni: Tok-biztosítást is lehet kötni a klubbon keresztül:
  • Magyarország   5 000.-
  • Európa              17 000.-
  • Világ                 20 000.-
  • + REBISZ          2 000.-
 4. Továbbra is jogilag extrémsportnak számít az ejtőernyőzés, ezért javasolt biztosítást kötni, erre is van lehetőség az egyesületen keresztül.
 5. Minden Tag kapni fog egy fényképes kártyát, amin a jogosultságai megtalálhatóak, érvényességi idővel együtt. A kártyához szükségem van egy minimum 300 megapixszel kiterjesztésű, igazolványkép jellegű fotóra. Kérem, készíts egy képet magadról, lehetőleg világos háttér előtt és küld el e-mailben.
 6. Kérem, hogy a tagdíjat átutalással rendezze, aki még eddig nem tette meg. J
 7. A VMESK 2020. évi tagdíjat a Budapest Bank Rt.-nál vezetett 10102244-44969500-00000007 számlaszámra 15.000.-Ft-ot, név és „2020. évi tagdíj” jelzéssel kell átutalni.
 8. Miden évben az 1%-ból befolyó összegből a magyar ejtőernyőzés történetének tárgyi emlékeinek megőrzése érdekében, egy ráktárhelyiséget bérlünk, ezért kérem, hogy gondoljatok erre is amikor az 1%-ról rendelkeztek.
 9. Egyesületünk közhasznú, ezért ebben az adózási évben jogosult 1%-k fogadására. Adószámunk 18099892-1-41. Amennyiben lehetséges úgy próbáld rábeszélni ismerőseidet is az 1%-k VMESK felé történő felajánlására.